În 1 Iunie 2016, de la ora 18.00, în bucla de la Podul CFR, copii a căror desene au fost selectate în cadrul proiectului “Prietenul meu, Tramvaiul” demarat de OTL SA în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judeţean Bihor, au fost premiaţi în cadru festiv de către directorul tehnic al OTL SA, ing. Viorel Mircea Pop şi de inspectorul de specialitate din cadrul ISJ Bihor, prof.Mircea Boţog.
Devenită o tradiţie, aflată la a III-a ediţie în acest an, decorarea mijloacelor de transport în comun, îşi doreşte să apropie tinerii de transportul public. OTL are astăzi trei mijloace de transport în comun “îmbrăcate” cu desenele copiilor, două tramvaie şi un autobuz. Alegerea de a decora în acest an un tramvai cu desene s-a făcut şi pentru că, în acest an, OTL sărbătoreşte 110 ani de transport public cu tramvaie electrice în Oradea.
Directorul tehnic al societăţii de transport public a felicitat şi le-a mulţumit copiilor prezenţi pentru că au ales să participle la concurs şi le-a transmis convingerea că viitorul ecologic al transportului public le aparţine şi că, prin atitudinea pozitivă pe care o relativ la aspecte ce ţin de energia verde, opţiunea lor nu poate fi alta decât alegerea unui gen de transport nepoluant în Oradea şi în judeţul Bihor.
Copii au primit fiecare câte o diplomă şi un caiet imprimate cu toate desenele premiate, un flayer cu un scurt istoric al societăţii de transport, un pix şi o plasă cu însemnele societăţii.
Sigur, marele premiu aparţine tuturor copiilor şi este Tramvaiul decorat cu desenele premiate şi care a făcut prima cursă în “hăinuţele noi” împreună cu tinerii pictori.
OTL SA le mulţumeşte şi pe această cale elevilor, profesorilor şi părinţilor că au ales OTL şi le doreşte “Călătorie plăcută” prin oraş şi prin viaţă.

Biroul de Relaţii cu Publicul

soc. Carmen TOCUT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam